Yrityksemme

Laadukkuus, monipuolisuus ja nopeus

Hämeen Erikoispuusepät Oy yhdistää vanhan ajan käsityöperinteen laajan osaamisen nykyaikaiseen tekniikkaan. Toimintamme keskiössä on puu- ja levytuotteet sekä mittahuonekalut niin yrityksien kuin yksityishenkilöiden tarpeisiin. Valttimme on monipuolisuus: esimerkiksi CNC-työstö on mahdollista myös yksittäisinä kappaleina ja konehallissamme onnistuu myös lämpömuovaus. Tilaustuotteet toimitetaan asiakkaillemme tarpeen mukaan myös nopealla aikataululla.

Meillä on pitkäaikaisia ja luotettavia yhteistyökumppaneita kaikilla kalustevalmistuksen erikoisosaamisaloilla. Tulevaisuudessa aiomme panostaa myös omaan laadukkaaseen massiivipuusta valmistettuun kalustemallistoon.

Käyttämämme materiaalit

Käytämme tuotteissamme esimerkiksi melaniini-, viilu- ja laminaattipinnoitettua levytavaraa sekä massiivi- ja jalopuita. Työstämme myös komposiittityötasoja. Haluamme säästää luontoa myös tuleville sukupolville: valmistusprosessissa yli jääneet materiaalit ovat kaupan hukkapaloina yksityisasiakkaillemme. Varastossamme on myytävänä myös helatavaraa, kuten saranoita, kiskoja ja vetimiä.

Nykyaikainen tekniikka mahdollistaa kaikki ratkaisut

Jotta valmistamamme tuotteet olisivat ensiluokkaisia ja niiden työstö mahdollisimman nopeaa on käytössämme monipuolinen koneisto. Kalustevalmistuksen selkärankana toimii CNC-työstökeskus – ja muuna apuna erilaisia jyrsintä-, hionta-, liitos- ja porakoneita sekä leikkureita. Pintakäsittelyn hoidamme korkeapaineruiskujen avulla. Maalamossamme tehdään niin petsauksia, lakkauksia kuin maalauksia.

Hämeen Erikoispuusepät Oy

Pollentie 27
13500 Hämeenlinna

010 4709 100
heps@heps.fi
Y-Tunnus: 2737021-2

}

Aukioloaikamme

Ma-To 7:15 - 15:45
Pe 7:15 - 13:45
Muina aikoina sovitusti

Hämeen Erikoispuusepät Oy

Pollentie 27
13500 Hämeenlinna

010 4709 100
heps@heps.fi
Y-Tunnus: 2737021-2

Aukioloaikamme

Ma-To 7:15 - 15:45
Pe 7:15 - 13:45
Muina aikoina sovitusti